Křesťanský dotazník léčby rakoviny, Jaromír Kafka



1)     Je vám známo, že Olga Havlová, která umřela na rakovinu, žádala Václava Havla podpořit nadací Výboru dobré vůle a získat prostředky na výzkum rakoviny konopím?
2)     Víte, jak to dopadlo?
3)     Je vám známo, že rakovina vzniká kromě zaneřádění těla toxiny, radiacemi, záněty, úrazy, které jsou nezhojeny, také úrazem charakteru a popřením vlastní identity člověka, nebo též nadměrným stresem?
4)     Víte, co se v devadesátých letech stalo, když začal Výbor dobré vůle komunikovat s Hebrejskou univerzitou na výzkumu léčby rakoviny konopím?
5)     Víte, kolik desítek milionů korun získala díky zájmu manžela prezidenta Olga Havlová na výzkum rakoviny jako ředitelka Výboru dobré vůle?
6)     Víte kolik získal Jiří Paroubek na chatičku v Krkonoších pro nebohou paní Paroubkovou, kolik Topolánek pro nebohou paní Topolánkovou zase na její pračky?
7)     Víte, jak správně vyprat peníze přes neziskovky?
8)     Bylo kradení podle Vás politika Výboru dobré vůle?
9)     Myslíte si, že pražská komunistická prokurátorka Marie Vodičková, která kryla estébáky, co se ukájeli na dětech, je dobrá šéfka neziskové organizace Fond ohrožených dětí?
10) Myslíte si, že by nadaci jako pračku Olga Havlová připustila?
11) Je vám známo, že první vědecké zprávy o doložení úspěchů při léčbě rakoviny konopím přinesli Španělé svými vědci už v polovině 90 let minulého století?
12) Víte, že díky českým vědcům můžeme potvrdit, že máme v těle jako jiní savci endogenní kanabinoidní sytém, který kopíruje kanabinoidní látky v konopí?
13) Víte, že konopí a látky v něm obsažené nejen léčí, ale i vyléčí některé vážné nemoci včetně určitých forem rakoviny?
14) Víte, že konopí léčí rakovinu nejšetrněji a nejlevněji ze všech dnešních léků?
15)  Víte, že nejlevnější a nejšetrnější je, žít tak, aby člověk neměl smrtelné choroby jako je rakovina a hleděl si svého zdraví?
16) Víte, že konopná léčiva nejdou patentovat?
17) Víte, že genofond rostlin a šlechtitelství konopí je nejen dědictvím, ale i majetkem celého lidstva, nikoliv obchodní společnosti, stejně jako výroba tinktur, mastí a čajů a pečení buchet a sílení receptur na nejlepší buchtu?
18) Znáte eseje, kritické statě, dopisy a divadelní díla, která Václav Havel tvořil do přechodu ze socialismu na konzumentární mediokracii farmaceuticky pojatého kultu zdraví a štěstí?
19) Zdá se vám situace ve zdravotnictví a reklama farmaceutických společností výsměchem vzdělaným lidem?
20) Myslíte, že farmamafie reklamou ovládaly české zdravotnictví, než se Václav Havel stal prezidentem?
21) Znáte teorii nepolitické politiky, kterou Václav Havel zastával, než se stal prezidentem?
22) Myslíte si, že svou reálnou politikou Václav Havel zapřel principy nepolitické politiky a ohledu a odpovědnosti každého a každému, když nedošlo ke skutečnému pojmenování zločinu estébácké revoluce a odsouzení komunistů a estébáků jako bahna společnosti bez jakékoliv další ostrakizace, ale též jakékoliv účasti na vedení správy věcí veřejných včetně debolševizace a denacifikace soudů, státního zastupitelství,  policie nebo nedejbože parlamentu aspon na 18 let a konfiskace majetků všech takto „ocejchovaných“ kolaborantů na průměr občana včetně důchodů a majetků papalášů a funkcionářů všech stran tehdejší Národní fronty, kteří dělali fasádu demokracie moci za nacistů stejně jako za komunistů jako třeba za premiéry po sametu StB bratr Paroubek, za ministry bratr kmotr Kalousek, za hejtmany soudruh bratr Tesařík a podobní ňoumové, svazáci, prostituti, veksláci a zloději idejí politiky, kterou před prezidentstvím Václav Havel zastával? Myslíte, že se Václav Havel sám popřel?
23) Myslíte si, že kdy muž řekne, že věří, že láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí, že bude prezidentem jenom dva roky a pod rukama se mu rozpadne republika a vidí tu absurditu, na které se podílel, nezapřel sám sebe, když znovu v roce 1992 kandidoval?
24) Myslíte si, že lidé dospějí k odpovědnosti reálnou konfrontací s tím, v čem žijí a co utvářejí díky autoritě prezidentů, nebo spíše pod autoritou vlastních rodičů a rodiny?
25) Myslíte si, že kdyby Václav Havel nebyl prezidentem, že by byl někdo jiný nejautentičtější glosátor a tribun absurdity marného očekávání, že tzv. parlamentní demokracie globalistického kapitalismu s neviditelnou rukou trhu a pytlem dotací je něco, co prospěje této dnes rozkradené zemi plné rakoviny korupce?
26) Myslíte si, že se bývalí komunisti mohou srovnávat s dnešními papaláši v kradení a zločinech?
27) Myslíte si, že za to, jak dnes kradou papaláši, by dřív každej tajemník výboru nebo poslanec Federálního shromáždění letěl okamžitě do basy?
28) Myslíte si, že Václav Havel zradil sám sebe, když za prezidentský stolec okamžitě adoroval vstup do NATO, EU a přivázal nás k odpovědnosti za vraždění v Jugoslávii, Iráku, Afghánistánu a odpovědnosti za rozbombardovanou Lybii kvůli ukončení kontraktů na ropu nebo převozu heroinu atd.?
29) Myslíte si, že když se dramatik absurdního divadla, duchovně orientovaný, vzdělaný, kritický, sebekritický, humanisticky orientovaný člověk dožije situace, že se stal hlavním protagonistou absurdního divadla Česká republika 1992- 2012, kterou Václav Havel také do své smrti tvořil a absurdní drama považoval za způsob svědectví šíleného  světa odosobnělé moci, že není nějak příznačné, že je dnes nějak moc rakoviny a že se lže veřejnosti od rána do večera v médiích a politika je panoptikum kreatur na entou?  
30) Myslíte si, že komunisti měli propagandu lépe propacovoanou, než kapitalisti reklamu?
31) Myslíte si, že se dnes lidem krade svoboda a odpovědnost jaksi na každém rohu a slovo poctivá práce je pojem, který dnes reklama na zdraví, šťastnou a zdravou domácnost, tukové tkáně, bolavé klouby, perfektní sraní, zrušené nadýmání, nejlepší vložky a chlast převálcuje jako pírko a ještě to pírko rozhodí s fasádou jako ve Forest Gumpovi jako přenádherné vlasy reklamy na šampóny?
32) Myslíte si, že svoboda je duchovní stav a duchovní stav souvisí s léčbou každé nemoci včetně léčby společnosti? Jak v tomto kontextu hodnotíte níže uvedenou báseň otce objevitele prvního enodegenního kanabinoidu?
33) Víte, jak se jmenuje obec, ve které profesor Josef Dolanský a profesor Josef Vysloužil s asistentem Josefem Popelkou založili v roce 2008 výzkumné centrum na léčbu rakoviny korupce konopím a rozhodli se věnovat výsledky své práce Nadaci filantropů a mecenášů v Olomouci, městu světové vědy léčby konopím?